Fonteinen

Jumping Jelly Beans

Niet zomaar een fontein maar één die zich gedraagt als een levendige vulkaan. Dansende gekleurde vlammen (Jumping Jelly Beans) spetteren naar buiten met een typisch pruttelend geluid. Succes verzekerd bij jong en oud.

Titanium Volcano

Een duo titanium vulkanen van ongekende schoonheid. Een rookarme wonderschone zilverspray. Set van 2 stuks.

Mine Atack

Een mijnen duo van grote klasse! Een krachtige zilverspray ontploft in een wolk van knetters en zilveren blinkers.

Toverfontein assortiment

Voordelig fonteinen assortiment. 4 Stuks in een pakje.

Snow Flake Fountain

Deze vulkaan spuugt kleur, fijne zilveren effecten en knettert er op los!

Popcorn fountain

Voel de spanning van deze energieke ontlading van popcorn knetters. Als je van hard houdt dan hou je van deze Popcorn fontein.

Ijsfonteinen 120mm 36st

Een horeca kwaliteit ijsfontein die een extra touch geeft aan jouw ijstaart, buffet of champagnefles. Rookarm en veilig in gebruik! Deze ijsfontein heeft een brandtijd van 40-50 seconden.

Ice Fountain 300mm

Een horeca kwaliteit ijsfontein die een extra touch geeft aan jouw ijstaart, buffet of champagnefles. Rookarm en veilig in gebruik! Deze ijsfontein heeft een brandtijd van 100-120 seconden.

Fireworks Box

Een jeugdpakket vol met fonteinen. Wat is dit leuk om mee te beginnen!

Ijsfonteinen 95mm 36st

Als het op feesten aankomt, is een ijsfontein een must-have. En onze ijsfontein 95mm is een van de beste op de markt. Hij is van topkwaliteit en produceert zeer weinig rook. Perfect voor taarten, ijs of champagneflessen. Stel je de 'wow'-factor eens voor als je gasten het dramatische cascade-effect zien. Het zal zeker een hit zijn!

DC fontein

Fontein met 100gr kruit

DC fontein

Fontein met 118gr kruit

Fire Sphynx fountain

Een fontein aan de overkant van de straat nog te zien is. Het speciale kruit zorgt voor een spectaculaire mix van kleuren.

Happiness Fountain

Heeft dit product nog introductie nodig? Enige wat wij verhullen is dat het oude recept is gebruikt om de fontein nieuw leven in te blazen.

Doctor Beam

8 fonteinen die onder hoge druk alle kleuren van de regenboog spuiten.

Bengal Fuego Mix

Pas op! Deze Bengal bandiet vlamt gemixt vuur door de straat

Bengal Fuego Red

Pas op! Deze Bengal bandiet vlamt vuur rood door de straat

Ice fountain It's a Boy

Als u op zoek bent naar een leuke en unieke manier om het geslacht van uw baby bekend te maken, is deze ijsfontein de perfecte keuze! Niet alleen is het een prachtige versiering voor uw taart, maar het heeft ook een blauwe vlam om iedereen te laten weten dat het een jongen is!

Ice fountain gold label 3 pcs

Vrolijk uw feest op met deze feestelijke ijsfonteinen! Ze worden geleverd in een set van drie, elk met een goudkleurige vlam.

Ice fountain mix color

Voeg een beetje sprankeling toe aan uw taart of champagne met deze mix kleur ijsfonteinen. U kunt een oogverblindende display van kleuren creëren die uw feest nog specialer zal maken.

Sizzling

Fontein die overgaat in multishot met spinner en crackling effecten.