Aanbiedingen

Bad Boys Assortment

Top assortiment van 12 verschillende cakes elk 16 schoten. Heel veel cakes voor heel weinig. Deze kwaliteit voor deze prijs vindt u nergens goedkoper!

Knokke

Een strakke en voordelige 100 shots COMPOUND bestaande uit 4 gekoppelde cakes. Geen franje maar gewoon knallen. Gebaseerd op een professionele cake die is afgestoken tijdens de Vulcan show in Knokke-Belgie.

Hannover

Rechtstreeks gekopieerd uit onze professionele collectie. Een 100 schots flowerbed met een overvloed aan gigantische gouden boeketten met blauwe sterren. Dit flowerbed wordt in menig vuurwerkshow tijdens de finale gebruikt!

Oman

Breek de hele straat af met deze mega finale box! 144 schoten met crackling mines, dikke crackling boeketten met rode en blauwe sterren en een finale van 36 schoten tegelijk. Met deze box laat je weten dat je klaar bent voor het nieuwe jaar!

Montreal

Heeft deze box nog een introductie nodig? 144 schoten met gouden brocade effecten en diverse gekleurde sterren. De box sluit zichzelf af met een megafinale van 36 schoten tegelijk.

Sydney

Sydney... bekend van de Harbour bridge en het zonnige weer. Tevens de naam van deze Vulcan compound. En niet zomaar één……deze box blijft maar gaan. En net als je denkt dat je alle effecten gezien hebt weet deze box je toch nog te verbazen.

Predator

144 Schoten worden met een perfecte timing afgevuurd. Werkelijk de timing van een roofdier. Ongekend spektakel met een megafinale wat verwacht mag worden in de Diamond Collectie. Een beest van een compound!

Truck

Een rijdende vuurwerktruck met waar uiteindelijk een F1 race auto uit komt rijden! 2 halen 1 betalen!

Redneck Rowdey

Blauwe kometen ontploffen in dubbele neon kleuren boeketten. Nu extra voordelig! Prijs is voor 2 stuks!

Thunder Storm

9 rode kometen ontploffen in prachtig gekleurde knetterboeketten. Waar voor uw geld!

Da Nang

Zet je zonnebril maar op want zulke felgekleurde mines heb je nog nooit gezien! Daarbij zorgt het professionele kruit dat de dikke gouden brocade effecten extra lang blijven hangen. Dit mega flowerbed is rechtstreeks gekopieerd uit onze professionele collectie en wordt gebruikt voor menig show.  

Scheveningen

Crackling fans opgelet! Want de speeltijd is voorbij! Met deze gewaaierde box ga je pas echt herrie maken. Z-Shaped spinning tails die eindigen in een oorverdovende crackling met felgekleurde sterren. Ramt de gehele lucht vol! Deze box is gebruikt tijdens de finale van de Vulcan show geschoten op het Scheveningse vuurwerkfestival.

Over the Top

LIGHT WEIGHT BABY! Nou... niet met deze box. 288 schoten, voor de echte vuurwerkfans waar alleen het beste en grootste goed genoeg is. Een scala aan effecten en diverse tempo wisselingen. Laten we hopen dat je je best hebt gedaan in de sportschool, anders krijg je deze box niet van de grond!

Colour Pearl

96 gekleurde ballen schieten door de lucht. Probeer jij ze te tellen?

Ready to Rumble

19 shots PYROMOULD®. Gekleurde staarten en verschillende imponerende effecten.

Freaky Friday

36 shots PYROMOULD®. Een en al kleur uit deze machinaal gemaakte cake.

12 O'Clock High

48 shots PYROMOULD®. Gekleurde staarten en glitter, gekleurde peony's en een prachtig goud einde.

Berlin

Als deze box de buren niet imponeert weten wij het ook niet meer! 144 schoten aan geweld. De onverwachte dubbele 36 schots finale zet hele straat op zijn kop. Kenmerken van de Vulcan show geschoten in Berlijn zijn duidelijk terug te zien in deze uitslover!

Pyro Box 1 assortment

Een leuk pakket voor jong en oud, lekker aan de gang met een mix van grondvuurwerk en kleine cakes.

Gold Diggers

Goud, goud en nog eens goud! Deze dames zijn er gek op! Dikke mines met een regen aan goude boekketten en een finale waar iedereen van op kijkt

Uppercut

Jab, jab, knal! Rode, blauwe en witte effecten vliegen in het rond.

Adrenaline

De adrenaline giert door je lichaam bij het zien van deze mega compound. 140 schoten waarvan 80 in waaiervorm!

Soul Crushers Assortment

128 schoten verdeeld over 8 dikke cakes! Groot kaliber 16 schots cakes, verpakt in een opvallende doos en bovendien super voordelig geprijsd.

Pretty in Gold

8 shots PYROMOULD®. Rode en gouden effecten. Klein maar fijn. Dit is een van de kleinste en goedkoopste op de markt.

Rage

10 woedende multi-color penoy boeketten met groene komeetstaart

Saturn Missile 100 shots (4x25)

Raketbatterij met 25 felle luchthuilers. (4 stuks in een pak)

Pyro Box 2 assortment

Dit pakket houdt je op ouderjaarsavond lekker bezig met een mix van grondvuurwerk, kleine cakes en een Saturn missile 200 schots!

Luchthuilers

Gillende keukenmeiden. 10 Stuks in doosje.

Happy Fireworks 36s

Maar liefst 36 lichtkogels, komeetstaarten en mijneffecten in deze voordelige junior cake. Een topper om mee te oefenen.