Diamond Collection

Black Box Finale

Een echte finale voor elke show. Een overvloed aan sterren in allerlei kleuren afgewisseld met zilveren crackling bloemenpracht.

Magic Palms

Statige goudkometen ontploffen in titanium gouden palmen met rode, groen en blauwe uiteinden. Die moet je gezien hebben!

Bloody Red

Sensationeel! Bloedrode sterboeketten met heldere blinkers.

Seal

Complexe cake met 3-traps rauwe luchthuilers, in vieren splijtende lichtkogels en natuurlijk het geweld van blauwe lichtkogels met sterboeketten.

Orca

Magnifieke gewaaierde schoten van smaragd rood & oceaan blauwe sterren met zilverblink. Gouden brocade kometen met kleurrijke vallende bladeren en kardinaal paarse & oceaan blauwe sterren met groene glitter. Fantastische combinaties!

Wonderful Heaven

Als de oerknal kleur zou hebben, dan zou deze cake hier een ode aan zijn! 70 perfecte schoten.

Leopard

36 schoten bijten zich door de lucht aan de beste effecten.

Tiger

80 schoten in iedere richting zorgen ervoor dat dit beest te genieten is vanuit elke hoek in de straat. Een ware diamant!

Predator

144 Schoten worden met een perfecte timing afgevuurd. Werkelijk de timing van een roofdier. Ongekend spektakel met een megafinale wat verwacht mag worden in de Diamond Collectie. Een beest van een compound!

Impala

Niet alles is goud wat er blinkt. Maar in dit geval wel! Ervaar hoe het is om onder een wolk van gouden blinkers te staan.